Kajak Ostali sportovi

Kajak klub Čačak vicešampion države

Kajak klub ČAČAK je uspeo da ponovi uspeh od pre dve godine i osvoji vicešampionsku titulu na prvenstvu Srbije koje je održano na reci Ibar na stazi Buk Grmčić za juniore i seniore i na stazi Plavci za pionire i kadete. Veslao se SPRINT na 500 metara, a nadmetalo se 140 takmičara iz klubova iz Beograda( 25.maj, Savska Oaza i Motonautički klub) iz Bajine Bašte(Drina) iz Kraljeva( Medicinar i Ibar ) i Čačka u dva dana.
Mlađi drugovi i drugarice prolazili su bukove i rolne uz pomoć starijih drugova, skupljali su poene za ukupan plasman, udarali su se kajaci u stene i prevrtalo se , ali je srce na kraju pobedilo i kajak klub ČAČAK je postao vicešampion Srbije za 2023.godinu.
Od pojedinačnih plasmana, u seniorskoj konkurenciji Kleut Neven je uspeo da ostvari izuzetan uspeh i odbrani titulu seniorskog prvaka države u k1, a Milunović Aleksa je osvojio treće mesto kod kadeta u K1. Kleut Ilija je bio drugi kod kadeta K1, a Novaković Miloš treći u kadetima C1. U timskim vožnjama 3xK1 Stanimirović Matija, Kleut Ilija i Milunović Aleksa su postali šampioni države kod kadeta,a Hubak Marijan i Novaković Miloš su bili bronzani u kategoriji C2 za kadete.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *