Košarka

Kadeti čačanskog Borca treći u Srbiji

Iako su sinoć doživeli poraz od Mege MIS (60:66), mladi košarkaši iz grada na Moravi danas nisu klonuli duhom. Tokom čitave utakmice diktirali su tempo igre, tako da ekipa iz Beograda prosto nije imala čemu da se nada. Kada je okončan susret, Čačani su se zaustavili na koti 21, tako da su u velikom stilu završili finalni turnir, na kom su zauzeli laskavo treće mesto.

Ovog vikenda je još jednom svima stavljeno do znanja kakav talenat i potencijal leži u mladim igračima crveno-belog sastava iz grada podno Ovčara i Kablara. Dovoljno je reći da je kadetski sastav Borca Mozzart pre dve sezone bio šampion lige, a minule takmičarske godine je zauzeo poziciju broj dva. Očigledno, u klubu se radi na pravi način. Pametnom dosta!

Najbolji pojedinci u susretu sa Beograđanima bili su Bugarčić i Erić sa po 18 poena. Dragićević je postigao 13, Bjelić je ubacio 12, Ivković je dodao 11, dok je Radović učestvovao sa 10 poena.

Crvena zvezda: Kostić 20, Ćopić, Bjelica 6, Lučić 4, Vukosavljević 2, Bogdanović 9, Vitorović 2, Cvijetić, Kovačević 5, Kojić 2, Spasojević 16, Vlajić 8.

Borac Mozzart: Lovrić 2, Bugarčić 18, Dragićević 13, Erić 18, Ivković 11, Radović 10, Bjelić 12, Aleksić, Medić, Petrović, Stojić 11, Đekić.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *