Fudbal

Svi putevi vode u Ljubić: U Čačku se u nedelju igra gradski derbi između Poleta i Borca

U nedelju u dobro poznatom terminu za ekipu Poleta iz Ljubića, dakle od 11 časova, se igra drugi ovosezonski gradski derbi između FK Polet Ljubić i FK Borac 1926.

Ova utakmica je i derbi kola i ima veliki značaj pre svega za Borac koji je i dalje u poteri za ekipom Smedereva 1924 koja je na prvom mestu sa tri boda više u odnosu na Čačane, a isto tako utakmica pored lokalnog prestiža za ekipu Poleta ima i rezultatski značaj u smislu jasne želje domaćina da nastavi sa dobrim rezultatima ove sezone i bude u samom vrhu.

Foto: Morava sport

Podsećanja radi, u prvom delu sezone viđena je interesantna utkamica istih rivala na stadionu kraj Morave a pobedu je odneo Borac i pored činjenice da je Polet prvi stigao do gola i ozbiljno pripretio da odnese bodove na levu obalu Morave, na kraju je bilo 3:1 za Borac 1926.

Nema sumnje da će se u nedelju prepodne na stadionu podno Ljubić brda okupiti brojni ljubitelji fudbala i uživati u nadamo se pravoj prvenstvenoj, fer i sportskoj utakmici, koja može biti pravi praznik fudbala.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *