Atletika Rekreacija

Preko 1.000 takmičara na četvrtom Wild West OCR trke sa preprekama u Ovčar Banji

U Ovčar Banji se zakuvava prava takmičarska atmosfera na četvrtoj po redu trci sa preprekama WILD WEST OCR koja se održava 1. juna 2024. godine. Preko 1000 takmičara će se boriti sa izazovima dve planine, rekom Moravom i preko 40 veštačkih prepreka i poligona postavljenih na ove dve planine.

„Ono što izdvaja WW OCR jesu inovativne, zanimljive prepreke koje se mogu videti na evropskim i svetskim takmičenjima, izazovna i nepredvidiva priroda, profesionalna organizacija i dobra zabava pre i posle trke“, najavili su organizatori.

Teški usponi, strme nizbrdice, blato, mulj, skokovi, rovovi, nošenje terete, preskakanje, plivanje, tobogani su ono što karakteriše ovu trku sa preprekama. Pored sportsko-rekreativnog sadržaja, takmičari dobijaju zajednički ručak, joga seanse, besplatan kamp Automoto saveza Srbije, kao i različite nagrade i aktivacije tokom celog dana za sve takmičare i posebno za pobednike.

Kako bismo upotpunili vikend, organizovana je žurka za sve posetioce Ovčar Banje, do 18 časova do ponoći tokom koje će se razigrati uz popularnog DJ-a Igora Šćepanovića Šćepu. Ulaz za sve je besplatan.

Ovaj jedinstven i najmasovniji događaj u Ovčar Banji ne bi bio moguć bez podrške Grada Čačka, SC Mladost, TO Čačak, Stage pro koji su od početka prepoznali ideju i potencijal. Pored njih, tu su i komercijalni sponzori Del Systems, Pan sport, Aqua Viva, Pečenjara kod Brana, Fitpass, P…S… Fashion, Imlek, Chipsy Way, Premier Taxi.

O bezbednosti  naših takmičara će brinuti spasioci Gorske službe spasavanje Srbije, kao i zdravstveni radnici Hitne pomoći Čačka.

„Zahvaljujemo se svima što nam pomažu da unapredimo ponudu Ovčarsko-kablarske klisure i doprinesemo razvoju trka sa preprekama“, dodaju organizatori.

Napomena: Deo puta u Ovčar Banji će biti zatvoren za saobraćaj u periodu od 10 do 15 časova.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *