Fudbal

Pobeda Poleta u Ljubiću nad Realom (FOTO)

U okviru 28. kola Srpske lige Zapad, fudbaleri Poleta su u Ljubiću u svom standardnom, matine, terminu (nedelja 11.00) savladai ekipu Reala iz Podunavaca, rezultatom 2:1 (2:0).

Polet je svoju mnogo bolju igru u prvom delu susreta i sa dva brza gola sredinom ovog dela igre, ispostaviće se na kraju, došao do prednosti koja je bila nedostižna.

Najpre je Tomić u 25. minutu igre iskoristio odličan dubinski pas Savića, kojim je izašao oči u oči sa golmanom gostiju i postigao vodeći gol, a samo nekoliko minuta kasnije nova slična akcija, kada nepažnju zadnje linije gostiju koristi iskusni Gradimir Grujičić i postavlja konačnih 2:0 u prvom poluvremenu.

Drugih 45 minuta donelo je drugačiju sliku na terenu podno spomenika Tanasku Rajiću na Ljubić brdu, gosti su bili mnogo konkretniji i uglavnom se igralo na polovini Poleta. Imali su igrači Reala nekoliko poluprilika i šansi za gol, a jednu takvu su iskrostili kako bi smanjili rezultat na 1:2, ali više od toga nisu mogli.

Nakon ove pobede Polet je na petom mestu srpskoligaškog zapada sa 45 bodova, a u narednom kolu gostuju ekipi Mladog Radnika u Požarevcu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *