Borilački sportovi Karate

KK “Nemanja” nastupio sa 34 takmičara na “Vaskršnjem kupu” i zabeležio brojne uspehe

Proteklog vikenda, čačanski karatisti kluba “Nemanja”, tradicionalno su uzeli učešće na Vaskršnjem Kupu, u organizaciji KK “Čačak”.

Takmičenje je okupilo preko 300 takmičara, gde je bilo članova i iz Austrije.

Karate klub “Nemanja”, nastupio je sa svojih 34 takmičara i ovog puta poneli su titulu najmasovnijeg kluba među učesnicima.

Osvajači zlatnihmedalja su:

Simović Ivana (kate pojedinačno), Matović Nikola (kate pojedinačno), Rakonjac Iskra (borbe pojedinačno).

Kata tim kadetkinja, već poznat po uspesima, u sastavu: Milica Pećinarević, Sanja Dimići Kaća Dimići ovog puta nenadmašne u timskom nastupu.

Malene naslednice već gore spomenutog tima, u sastavu: Nađa Šijaković, Una Dramićanini Una Stajić, su ovog puta pored jake konkurencije, uspele da zablistaju na najlepši način.

Srebrno odličje ovog puta, pripalo je Eleni Antonijević.

Bronzana odličja u katama pojedinačno, osvojili su:

Pumpalović Lazar, Radovanović Stefan, Vučetić Lazar, Novaković Viktor, Milić Todor, Radovanović Dragan, Brković Nikola, Jovanović Ognjen, Bogdanović Luka, Kaplanović Uroš, Drašković Lena, Ilić Dunja, Čuljević Nina, Brković Anastasija, Poleksić Dunja.

Ovog puta bez osvojenih medalja, ali sa odličnim nastupom, bili su:

Zečević Marija, Vasilijević Stefan, Todorović Vuk, Todorović Luka, Mihailović Đorđe, Lazarević Milica, Čkonjević Đurđa, Bogdanović Natalija, Đokanović Pavle.

“Što se tiče samih nastupa, mogu biti samo zadovoljna kao trener, što i jesam. Ovakvi, prijateljski turniri, služe da se deca oslobode treme, straha, neki da prvi put i nastupe i naravno druže. Shodno tome, nema mesta za nezadovoljstvo”, kaže Marija Raičković, trener kluba “Nemanja” i dodaje:”Zahvalnost uvek deci, koja vredno vežbaju i naravno roditeljima, koji su tu kao podrška u svakom smislu”.

“Ono što nam sleduje u narednom periodu je 2.kolo Lige, koje se održava u Požarevcu, kao I evropsko prvenstvo u Beogradu, gde će naš klub imati takmičarsku ekipu. Preostaje nam da radimo samo još više I da ovu sezonu zaokružimo odličnim rezultatima, kao što smo sa njima i započeli, za Nemanju, Zoranu, za naše članove, za naš klub, koji se izdvaja od ostalih, po svakom segmentu”, završava Marija.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *