Borilački sportovi Karate

Karate Centar DBA učestvovao na Kupu Srbije i osvojo 11 medalja

Dana 26.11.2023 godine održan je Kup Srbije u Šapcu pod pokroviteljstvom Srpske Tradicionalne karate do federacije, a u organizaciji karate kluba „ Kaišin“ iz Šapca. Učešće u ovom takmičenju uzeo je i Karate klub „Karate Centar DBA“ iz Čačka, koji je nastupio sa 5 svojih takmičara, te je svome gradu i klubu doneo  11 medalja. Takmičenje je okupilo više od 250 takmičara iz 20 klubova.

Viktor Arizanović              5 srebrnih medalja i 2 bronzane medalje

Ognjen Ivanković             1 srebrnu i 1 bronzanu medalju

Nina Culjević                      1 zlatnu medalju

Uroš Petrović                     1 srebrnu medalju

Ovoga puta bez medalje u visokom plasmanu je Nevena Radosavljević koja je zauzela 6 i 8 mesto, u konkurenciji koja je brojala preko 30 takmičarki.

Zadovoljan sam plasmanima i svime pokazanim od strane mojih članova. Ponosan sam na njih jer su ove godine pokazali istrajnost, veliki trud i želju za napredkom. Virusi i prehlade su uticale na činjenicu da je otišlo samo 5 takmičara, ali sam itekako ponosan na sve njih. Ovo je kraj takmičarske sezone za ovu godinu pred nama je polaganje za KYU zvanja koja nas očekuju krajem decembra, uz tradicionalnu podelu paketića našim članovima, i proglašenje tri najbolja takmičara za 2023.godinu. Veliko hvala svim našim članovima, kao i roditeljima i prijateljima kluba koji su  nas podržavali i bili naš vetar u leđa.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *