Košarka

KK Čačak 94 pozvan na tradicionalni IBAM Oktoberfest turnir u Nemačkoj

KK Čačak 94 kao organizacija napreduje iz godine u godinu, kako što se tiče seniorskog (prvog) tima, tako i mlađih kategorija. Nakon prošlogodišnjeg uspeha kadetske ekipe, koja je na kraju bila u 8 najboljih ekipa u zemlji, prepoznavanje truda i rada sa mladim igračima je sve veće.

“Velika nam je čast da obavestimo javnost da je naš klub dobio poziv za učešće na tradicionalnom i ekskluzivnom internacionalnom KICKZ IBAM Oktoberfest Invitational turniru za momke do 19 godina (U19) od 15. do 17. septembra u Minhenu. Dovoljno je napomenuti da su neki od učesnika, pre svega domaćin, KICKZ IBAM akademija – koja je jedna od najjačih košarkaških akademija u Nemačkoj i Evropi, Bayern MinhenRathipharm ULMStella Azzura iz Italije, U19 reprezentacija HolandijeOrange1 Basket Bassano. Bitno je istaći da većina ovih ekipa igra na Evroliginim turnirima za mlade, što dovoljno govori o jačini turnira, ali i prestižu istog.” – kažu u KK čačak 94.

Da budemo prepoznati od strane ovako uspešnog i jakog programa za mlade igrače shvatamo kao dokaz našeg dobrog rada sa mladim igračima, ali i kao podstrek za dalje. Čast i zadovoljstvo nam je što je naš gost i tokom sezone na nekim utakmicama, a i pre nekoliko nedelja bio Robert Scheinberg, nekada odličan košarkaš, a sada prvi čovek IBAM akademije, koji je prepoznao naš trud, rad i viziju koju imamo kao klub. Rastemo i napredujemo kao klub iz sezone u sezonu, a ovakve stvari shvatamo veoma pozitivno i daju nam vetar u ledja da nastavimo još bolje u budućnosti.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *