Automoto Ostali sportovi

Još jedan uspešan nastup moto kros klubova iz Čačka

Na stazi “Bukovik” u Požarevcu, juče su održane moto kros trke za Otvoreni šampionat Srbije, gde su vozači iz naša dva kluba MK “Tanasko Rajić” i Termorad “AMSK Čačak” ponovo imali dosta uspeha.

U najmlađoj klasi MX50 do 7 godina starosti, trijumfovao je David Kolnookov iz “Beep beep racinga”, drugi je bio Vuk Vojnić Hajduk iz “BAP racing tima”i a treći Konstantin Đorđević iz MK “Vatreni”.

Foto: Dejan Todosijević

U klasi MX65 do 12 godina Ana Koolnokov iz “Beep beep racinga” je ubedljivo trijumfovala ispred Damjana Sokole iz “Sokola Railić tima” i njenog brata Viktora Kolnookova, takođe iz “Beep beep racinga”.

Ana Koolnokov iz “Beep beep racinga” je pobedila i u klasi MX85 do 14 godina, ispred Vuka Ćajića iz MK “Tanasko Rajić”, dok je treći bio Andrej Popović iz MK “Ere” iz Arilja.U profi klasama MX1 i MX2, koje su bile spojene u diviziju, bilo je dosta uzbuđenja, a pobedu u klasi MX1 ostvario je Miloš Đorđević iz “Sagmajster tima”, drugi je bio Strahinja Kalamković iz “MK Ere” iz Arilja, dok je treće mesto zauzeo Ričard Sagmajster iz “Sagmajster tima”.

U najbrojnijoj klasi MX2 trijumfovao je Mark Česko iz “Sagmajster tima”, drugo mesto je osvojio Vuk Drmanac iz MK “Tanasko Rajić”, dok je treće mesto zauzeo Vukašin Jablanović iz “GTC racing tima”U klasi od 18 godina starosti MX125 pobedu je doneo Aleksa Milosavljević iz ekipe Termorad “AMSK Čačak”, ispred Marka Bonessija iz MK “Vatreni”, a treći je bio Nikola Milojković iz MK “Tanasko Rajić”.

U klasi MX do 44 godine starosti pnovo je pobedu uzeo Nenad Petrović iz MK “Tanasko Rajić”, drugi je završio imenjak Nenad Jeremić iz MK “Vatreni”, a treći Gojko Popović iz “GTC racing tima”.

U klasi MXV preko 44 godine starosti prvo mesto je osvojio Danijel Jovanović iz MK “Vatreni”, drugi je bio Stipan Kujundžić iz ekipe “BAP racing”, a treći Dario Todorov iz ekiupe “Sokola Railić”.U ekipnoj konkurenciji ekipa klubova 1 prvo mesto je zauzela ekipa “Beep beep”, drugo ekipa “Sagmasjter tima”, a treće MK “Ere”, dok je u konkurenciji ekipa klubova 2 pobednik bila ekipa MK “Vatreni” ispred ekipa “Tanasko Rajić” i “BAP racing”.

Poslednja trka šampionata vozi se sledeće nedelje u Kruševcu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *