Fudbal

Gradsko rukovodstvo Čačka posetilo FK Slatina povodom 70 godina postojanja (FOTO)

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, sa saradnicima, je posetio FK Slatina, koji ove godine proslavlja 70 godina postojanja. Lokalna samouprava je baš na ovaj veliki jubilej izdvojila sredstva za drenažu i zalivanje fudbalskog terena, kao i za adekvatnu rasvetu.

-Ovaj stadion je izgrađen davno i mnoge generacije su trenirale na ovom terenu, koji jeste imao pristojne uslove, ali ne i sve što je neophodno, pa su tako decenijima imali problem sa vodom za zalivanje terena. Na inicijativu predsednika kluba Miloša Uroševića i odbornika u Skupštini Grada Dragana Štavljanina, lokalna samouprava se uključila u rešavanje ovog problema i uspeli smo u tome. Na oko 1.000 metara odavde je iskopan bunar i sada se teren zaliva. Takođe, obezbedili smo i rasvetu, tako da deca mogu tokom letnjih meseci u večernjim satima da igraju utakmice. U planu nam je da rekonstruišemo deo postojeće ograde i da izgradimo jedan deo nove, kao i da rekonstrušemo tribine koje su, nažalost, u lošem stanju-rekao je Todorović.

Direktor kluba Miloš Urošević se ovom prilikom zahvalio lokalnom rukovodstvu, simbolično uručivši dresove gradonačelniku Todoroviću i njegovom pomoćniku Milošu Stevaniću.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *