Košarka

Gest koji mnogo govori: KK Čačak 94 Quantox svoje kadete nagradio za uspešnu sezonu (FOTO)

Košakraški klub Čačak 94 Quantox je već ponosno isticao da je njihova kadetska selekcija napravila neverovatan uspeh ove sezone. Nagrada za njihov rad je i sam plasman u jedinstvenu Triglav ligu, pa onda i ulazak u 8 najboljih ekipa Srbije. Ovi momci su uz trenera Dejana Kolarevića i Marka Radovanovića proveli celu sezonu. Zajedno su prolazili kroz sve trenutke, pokazali da su jedna prava ekipa, i veoma napredovali u svakom smislu.

Pokazali su da se rad i trud isplati, ali i obećali da će da nastave još jače, u šta ne sumnjamo, poručuju iz ovog kluba.

Foto: KK Čačak 94

Klub je odlučio da ove momke nagradi poklonom koji nema sumnje da će im pomoći u daljem radu. Cela ekipa je dobila patike, a prigodna nagrada naravno nije izostala ni za trenera ovih momaka. Mladim igračima su se obratili i tim menadžer Nikitović, kao i trener prvog tima Mićić, koji su istakli da se rezultati, ali pre svega napredak ovih momaka prati i čestitali im na odličnom ovosezonskom rezultatu. U prilog tome treba istaći da su 2 kadeta i dobili priku da debituju u najvišem rangu i verujemo da je to ekstra motiv za sve igrače. Mićić je uz trenera Kolarevića i Radovanovića i podelio poklone kadetima.

Ovim putem smo hteli da iznenadimo ove momke u čemu verujemo da smo uspeli, ali i da pokažemo da klub vodi računa o svojim mladim igračima i trudi se da im obezbedi sve što je potrebno za njihovo napredovanje, kako njima tako i njihovim trenerima, navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Još jednom jedno veliko bravo za ovu ekipu, za ovaj TIM!

Foto: KK Čačak 94
Foto: KK Čačak 94
Foto: KK Čačak 94

KK Čačak 94/Kosta Nikitović

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *