Fudbal

FK Mladost Preljina: Publika u sve većem broju na utakmicama, želimo da pokrijemo tribine

Fudbalski klub Mladost iz Preljine pokrenuo je projekat pokrivanja tribina na svom igralištu. Klub je osnovan 1965. godine i trenutno se takmiči u okružnoj ligi. Pored senior, aktivno se radi i sa dečjim uzrastima gde trenutno ima oko 50-toro dece, ali i pionirsku selekciju koja se takmiči u gradskoj ligi.

Tribine na igralištu su rađene u vreme korone i policijskog časa. Sredstva za izgradnju tribina i nabavku stolica obezbeđena su isključivo iz donacija meštana Preljine kao i mnogih firmi.

Sad je došao momenat da se tribine pokriju, a taj projekat koji košta oko 10.000 eura.

“Opet krećemo u realizaciju na isti način. Pokrenuli smo akciju prikupljanja donacija. Ovom prilikom uprava kluba i svi članovi  se obraćamo sugrađanima i firmama iz Preljine i okoline, da se uključe u akciju i da zajedničkim snagama realizujemo projekat, a našoj deci ostavimo jedno lepo zdanje na korišćenje. Zamoljavamo svakoga, da shodno svojim mogućnostima, pomogne u realizaciji započetog projekta. Sve uplate će biti transparentno objavljene na društvenim mrežama. Napominjemo da se gradskoj upravi nismo ni jednom obratili za realizaciju ovih infrastrukturnih projekata. Uz ogromnu zahvalnost pozivamo sugrađane da budu naši verni navijači sa tribina, a mi ćemo rezultatima uzvratiti”, poručuju iz FK Mladost.

Trenutno se sastav iz Preljine sa učinkom od osam pobeda, šest podela bodova i samo dva poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli, zaostatak za liderom je samo četiri boda. Odlično je započela ekipa Mladosti sezonu, napravljena je serija od 11 mečeva bez poraza i u tom periodu su zabeležena četiri nerešena rezultata. Na domaćem terenu ekipa Mladosti je ove sezone upisala samo jedan poraz, nošeni velikom podrškom domaćih navijača sa tribina, retko koji protivnik se „naigra fudbala“ na njihovom stadionu. Predstojećeg vikenda ekipu Mladosti očekuje duel sa sastavom Jedinstva iz Gornje Gorovnice, utakmica se igra u nedelju, 23. aprila od 16 časova na stadionu Mladosti u Preljini. 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *