Atletika

Uskoro 900 prijavljenih za Wild West OCR trku u Ovčar Banji koja se održava 3. juna

Wild West OCR 2023 zakazan je za subotu, 3. jun 2023. godine. Kao i do sad, mesto dešavanja je Ovčarsko-kablarska klisura, sa startom u Ovčar Banji, a biraš između dve trke: Wild10k i Wild23k.***

Kakve su staze na Wild West OCR?

Ako biraš kraću trku, Wild10k, staza vodi preko planine Ovčar. Na njoj se smenjuju šumski i makadamski put, proplanci, blaži usponi i prelazak preko Morave – autentična staza u kojoj ćeš uživati.
Na ekstremnijoj trci, Wild23k, čeka te još i ekstremnija staza: preko Ovčara i Kablara. To znači, i veći uspon (elevacija), pa i strmija staza niz planinu – ali i veličanstven pogled na čuvene meandre Morave sa vidikovca i prolazak kroz niz tunela na putu do cilja. 

Kakve prepreke da očekujete?

Wild West OCR je poznat po svojim preprekama (onakvima koje ne viđate na ostalim trkama). UVEK očekujete od nas nešto novo i divlje – a učesnici prve dve naše trke mogu to da vam potvrde.
Budite sigurni – na Wild West OCR 2023 podižemo lestvicu dalje.
Očekujte oko 40 konstruisanih poligona, a neke od prepreka sa prethodnih trka možete videti na našem Instagramu

Čuli ste da Wild West nije samo trka?

Tako je. Ovo je svojevrstan festival u prirodi, i preporučujemo da za njega odvojite ceo vikend. WWOCR je voljen zbog Wild West kampa koji je taj vikend (2-4.jun) rezervisan za nas, potpuno besplatno. Pored druženja u kampu, pravimo obrok ’na kašiku’ za sve, žurku, dodelu nagrada, tombolu za sve učesnike, joga istezanje, a sve to prate DJ-evi. Baci pogled na 2021. i 2022. aftermovie.

Još nešto?
Poslednji, a najvažniji deo cele priče je prelepa priroda Ovčarsko-kablarske klisure i mnoštvo aktivnosti u kojima možeš uživati taj vikend – oblikazak Banjskog potoka, via ferrata na Kablaru, vožnja kajacima kroz klisuru ili iznajmljenim biciklima preko planina, odlazak na neku od hiking tura ili nešto laganije, obilazak „srpske Svete gore“.  

Šta uključuje takmičarski paket?

 • Wild West OCR majica
 • Korišćenje Wild West kampa preko vikenda
 • Personalizovani startni broj i čip za praćenje tokom trke
 • Okrepne stanice (voda, voće, i ostalo)
 • Podrška GSS-a, Crvenog krsta i Hitne pomoći (za ne-daj-bože)
 • Ručak ’na kašiku’ posle trke i osveženje
 • Medalja (za one koji prođu cilj)
 • Pokloni organizatora i sponzora
 • Digitalni sertifikat

*************************************************************************************
*************************************************************************************

Cene učešća na Wild West OCR 2023:

2900 RSD – SUPER rane prijave (16-30.11.2022.)
3500 RSD – RANE PRIJAVE (01.12.2022-01.02.2023.)
4200 RSD – Regularne prijave (02.02.-28.04.2023.)
5000 RSD – KASNE prijave (29.04-26.05.2023.)
Prijave se ZATVARAJU 26.05.2023. Prijava NA DAN TRKE je moguća po ceni od 5000 RSD (ovaj paket ne uključuje Wild West OCR majicu).

Želim da učestvujem. Šta dalje?

Klikni na dugme *Registracija* na ovoj stranici. Upiši svoje podatke i odaberi jednu od dve trke – Wild10k ili Wild23k. Opet klik na *Registracija* na toj strani i stiže ti mejl potvrde (obavezno proveri  Spam/Promocije folder u mejlu). U mejlu ćeš dobiti podatke za uplatu.

U slučaju da ti ne stiže mejl potvrde registracije, istu možeš proveriti na ovom sajtu. Poseti deo *Učesnici* na odabranoj trci i potraži svoje ime na spisku. Status *Registered* govori o uspešnoj prijavi, a status *Ready* i da je uplata učešća legla.

Učešće se uplaćuje bilo kojim putem na sledeće podatke:

Primalac: SPORTSKO UDRUŽENJE ORT
Adresa: Milenka Nikšića 33, Čačak
Žiro račun: 205-0000000273751-37
Svrha uplate: Uplata startnine
Poziv na broj: *tvoj broj telefona*

Iznos: *u zavisnosti od cene kotizacije u tom trenutku (vidi iznad)*

Važne napomene:

 • Ako se prijavljuje cela ekipa, možete prijaviti TIM i tako učetvovati u plasmanu najboljih timova. Tim čini minimum četiri osobe, a uslov je da svi članovi pri registraciji upišu identičan naziv tima (polje *Tim*). U slučaju da vaš tim ima više od 4 člana, plasman se rangira prema obračunu četiri najbolja vremena u ekipi.
 • Mlađi od 18 godina MOGU da učestvuju uz saglasnost roditelja (koju potpisuju lično na dan trke ili nam mogu poslati skeniran i potpisan dokument).
 • Učesnici NISU U OBAVEZI DA PREĐU SVE PREPREKE, za svaku postoje kaznene/zamenske vežbe (posebno važno ukoliko niste dobar plivač).

NAPOMENA: U slučaju bilo kakvih problema ili nedoumica piši nam na IG ili na office@wildwest.rs.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *