Rukomet Školski sport

U Gornjem Milanovcu održano okružno takmičenje u rukometu za osnovne i srednje škole (FOTO)

U Gornjem Milanovcu je u petak 21. aprila u hali breza održano okružno takmičenje u rukometu za osnovne i srednje škole u konkurenciji dečaka i devojčica.

Na takmičenju je učešće uzelo tri ekipe osnovnih i četiri ekipe srednjih škola, a organizator takmičenja bio je Savez za školski sport Gornjeg Milanovca.

Foto: Facebook/Savez za školski sport Gornji Milanovac

Kod osnovaca u konkurenciji devojčica plasman na međuokružno takmičenje obezbedila je ekipa OŠ “Kralj Aleksandar I” koja je savladala ekipu OŠ “Preljina” rezultatom 18:8 (9:3).

Kod pionira, odnosno dečaka osnovaca, plasman na međuokružno ostvarila je ekipa OŠ “Desanka Maksimović” takođe iz Gornjeg Milanovca.

U kategoriji omladinki, odnosno srednjoškolki plasman na međuokružno takmičenje ostvarila je još jedna gornjomilanovačka škola, u pitanju su devojke iz Gimanzije “Takovski ustanak” koje su savaldae vršnjakinje iz čačanske Ekonomske škole rezultatom 12:11 (8:3).

Kod momaka, odnosno u kategoriji omladinaca, najbolji su bili učenici Gimanzije “Takovski ustanak” koji su u borbi plasman na sledeći nivo takmičea savladali ekipu čačansk Mašinsko-saobraćajne škole rezultatom 24:19 (10:12).

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *