Atletika

Čačak spreman za polumaraton – prijavljeno preko 1.000 učesnika

U nedelju, 24. septembra u Čačku će biti održan peti Čačanski polumaraton gde će nastupiti više od 1000 učesnika. U okviru ove trke biće održano I Državno prvenstvo u polumaratonu. Organizatori manifestacije su Sportski centar Mladost I Udruženje Čačak trči , a pokrovitelj je grad Čačak. Iz gradskog budžeta za polumaraton je izdvojeno dva miliona dinara. 

U Čačku je sve spremno za peti Čačanski polumaraton . Da sve bude na vreme zdušno se potrudio Organizacioni odbor koji je vredno radio u prethodnom periodu. Bez pomoći prijatelja manifestacije ovaj veliki posao ne bi mogao da bude realizovan , kaže predsednica Organizacionog odbora Snežana Ilić . 

Polumaraton počinje u 10 časova na startu u centru grada. Sat ranije planirana je Dečja trka za predškolce, učenike prvog I drugog razreda I trećeg I četvrtog razreda. U 10 časova , kada počinje glavni program, startuje Trka zadovoljstva Viner štediše, trka na 10 kilometara I polumaraton od 21 kilometra.

Iz gradskog budžeta za Čačanski polumaraton opredeljeno je, preko SC Mladost, dva milliona dinara, što je duplo više novca nego prošle godine.   

Osim članova Organizacionog odbora koji su prethodnih godinu dana uložili veliki trud I rad da manifestacija bude spremna na vreme, bezrezervnu pomoć pružila su I čačanska javno komunalna preduzeća.

Infopress

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *