Košarka

Marko Marinović stručni savetnik u KK Čačak 94 Quantox

Do početka nove sezone KLS ostalo je još 10-ak dana. Ekipa KK Čačak 94 Quantox dobila je veliko pojačanje u vidu Marka Marinovića. Popularni Malina,  koji se ovo leto okitio srebrnom medaljom na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Manili, kao jedan od pomoćnika selektora Svetislava Pešića, pristao je da pomogne našoj ekipi kao stručni savetnik. Svoje iskustvo koje je sticao kako tokom rada u Borcu, a pogotovu sa nacionalnim timom, probaće da upotrebi i pomogne i ekipi Čačka 94, kako sportski, na terenu, tako i organizaciono.

“Kao klub, veoma smo zahvalni što je tu za nas,  i počastvovani smo da kao savetnika, imamo čoveka koji je dao celog sebe košarci i konstantno je otvoren da podeli svoje znanje i pomogne nam u ostvarivanju naših ciljeva.” – kažu u ovom košarkaškom kolektivu.

Sada već poznatu priču, o radu Alekse Avramovića tokom leta na 35 stepeni u hali kraj Morave sa juniorima Čačka94,  zna cela Srbija. Ono što mnogi ne znaju, je da je Aleksa radio pod budnim okom Marinovića svo to vreme, a Malina je i tu našao vremena  da pomogne i našim mlađim igračima.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Malini na svemu što je već učinio za naš klub i što nastavlja i dalje da čini. Malina je tu da nam pomogne, ali smo svesni da u slučaju dobre trenerske ponude, prihvatiće se novog izazova. Kao što smo rekli, čast nam je da je tu, iskoristićemo ovo vreme da napredujemo i ostvarimo nove uspehe”, navodi se u saopštenju KK Čačak 94 Quantox.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *