Košarka

Čačak 94 ubedljivo savladao Tamiš – Mićić: Funkcionišemo na zdravim temeljima, beležimo najveće uspehe u istoriji kluba (VIDEO)

U poslednjoj utakmici 17. kola KLS šampionata košarkaši Čačka 94 Quantox su kao domaćini savladali ekipu Tamiša rezultatom 84:64 (22:13, 18:15, 23:20, 21:16).

Od prvog pa sve do poslednjeg minuta igre košarkaši koje sa klupe predvodi Đorđe Mićić su kontrolisali igru i rezultat, pa su tako i sva četiri perioda igre rešili u svoju korist te na kraju slavili sa ubedljivih 20 razlike.

Najefikasniji u ekipi Čačka 94 bio je Stefan Lakić sa 18 poena, a odlično su ga pratili Gašić i Danilović sa 14, te Pulliam sa 12 poena.

KK Čačak 94: Stajčić 14, Pulliam 12, Grojić 5, Pešaković 6, Lakić 18, Majstorović, Gašić 14, Pantić, Danilović 14, Dumić 9.

Narednu utakmicu košarkaši Čačka 94 igraju kao gosti protiv ekipe Novog Pazara.

Mićić: Klub je na zdravim temeljima, beležimo najveće uspehe u istoriji kluba

Nakon susreta trener Mićić je na konferenciji za novinare pored detalja na utakmici komentarisao i činjenicu da Čačak 94 Quantox kao relativno mlad klub beleži izuzetne rezultate, u prilog čemu ide i činjenica da će Čačak 94 Quantox uzeti učešče na završnom turniru Kupa Koraća u Nišu.

-Mi kao klub koji ove godine proslavlja 30 godina postojanja funkcioniše na zdravim nogama, sve je postavljeno na zdrave temelje i to svi ljudi koji nas prate odlično prepoznaju. Mi smo uradili jednu veliku stvar jer će Čačak kao grad imati dva predstavnika na Kupu Koraća, što nije imao nijedan grad van Beograda i još uvek nismo svesni tog uspeha. – izjavio je Mićić.

Trener Čačana se zhvalio i svima onima koji su svako na svoj način učestvovali u uspesima kluba.

Foto: Morava sport

-Koristim ovu priliku da pozdravim sve naše navijače sa kojima imamo poseban odnos što je jako bitno u smislu funkcionisanja našeg kluba. Želeo bih da se zahvalim i čestitam našem predsedniku i direktoru kluba Vuku Popoviću i Milanu Popoviću koji poslednjih nekoliko godina ulažu sopstvena sredstva. Takođe velika zahvalnost i ljudima iz Gradske uprave Čačka, gradonačelniku Todoroviću, pomoćniku Stevaniću i svim ljudima iz SC “Mladost” koji su nam omogućili da treniramo i jednim delom su i oni zaslužni za naše uspehe. – dodao je mladi strateg Čačana.

Za kraj je zaključio da ekipa je Čačka 94 Qauntox otvorena za sradnju sa svim klubovima iz Čačka, pre svega sa Borcem, da klub nikome ništa ne duguje ni prema bivšim igračima niti drugim ekipama, da čitava organizacija funkcioniše u najboljem redu, a da ako nekome to smeta, to će im biti samo još veći motiv u daljem radu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *