Košarka

Čačak 94 Quantox kao kaznena ekspedicija, u Beogradu savladan Dynamic sa 27 poena razlike

U utakmici 15. kola KLS šampionata košarkaši Čačka 94 su protutnjali kroz Beograd i zabeležoli ubedljivu pobedu protiv ekipe Dynamica, na kraju je bilo Dynamic BalkanBet – Čačak94 Quantox 48:75 (14:22, 13:13, 13:26, 8:14).

Foto: Nikola Milinković

Na poslednji meč polusezone Košarkaške lige Srbije ekipa Čačka gostovala je ekipi Dynamic BalkanBet. Ekipa iz Čačka je ušla veoma jako na početku meča i jasno stavila do znanja domaćinu da je došla po još jednu pobedu i nova 2 boda. Kapiten Majstorović je odlično otvorio meč i povukao celu ekipu sa sobom. Od prvog trenutka jasno je bilo da je našim momcima više stalo do pobede, držali su veoma jak nivo odbrane, i na prvu pauzi otišli sa 8 poena prednosti.

Dynamic je probao u drugoj četvrtini da se vrati u meč i da uspostavi malo kontrolu, ali pre svega jaka odbrana naše ekipe nije to dozvoljavala, ali ni napadački nismo blistali, pa je drugi period završen u egalu, a na poluvreme se otišlo sa 8 poena prednosti u korist naše ekipe.

I na početku trećeg perioda kao i na početku utakmice, naš tim je jasno stavio do znanja da će odbiti sve napade domaće ekipe. Napad je proradio nošen mladi Grojićem i Pulliamom. Treća četvrtina završena je sa velikih 13 poena prednosti, ukupno plus 21 za ekipu koju predvodi Đorđe Mićić.

Poslednji period igre je bio zapravo samo čekanje kraja utakmica, ali naš tim je održavao fokus i u tom periodu, dozvolivši domaćinu samo 8 poena u tom periodu igre. Bitno je istaći da je ovo velika TIMSKA pobeda, koja ekipu Čačka 94 Quantox dovodi na 5. mesto na polusezoni sa skorom 9 pobeda i 6 poraza.

Dynamic BalkanBet: Ristić 4, Radošić 1, Kostić 4, Paunović 2, Nerandžić 7, Petrović 3, Šljivančanin 11, Šulović, Malešević 3, Joksimović, Penn 11, Ponjavić 2

Čačak94 Quantox: Dodić 13p 5sk, Stajčić, Pulliam 21p 8as, Grojić 18, Pešaković, Lakić, Majstorović 8, Gašić 7p 13sk, Danilović 7, Vujičić 2, Dumić

Foto: Nikola Milinković

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *