Fudbal

Borac se pojačava i van terena: Miloš Teofilović novi generalni sekretar kluba

Svedoci smo da je fudbalski klub Borac 1926 u poslednjih nekoliko dana uradio dosta toga na pojačavanju igračkog i stručnog kadra. Podsećamo da su redove čačanskog srpskoligaša pojačala četvorica iskusnih i odličnih igrača, dok je rad sa mlađim kategorijama takođe ”osvežen” dolaskom dvojice fudbalskih stručnjaka. U danu kada je predstavljeno najzvučnije pojačanje Marko Milinković, na Gradskom stadionu je promovisan i novi generalni sekretar kluba. Odlukom rukovodstva prvi operativac u narednom periodu će biti Miloš Teofilović.

Foto: Lejča photography

”Svi mi koji smo rođeni u Čačku dobro znamo šta je Borac. Prihvatio sam poziv ljudi iz agilnog rukovodstva da u narednom periodu dam doprinos daljem razvoju i ostvarenju zacrtanih ciljeva kluba. Ovo smatram velikim priznanjem za svoj dosadašnji rad u fudbalu, ali i velikom obavezom koju stvara sam rad u klubu. Trudiću se da u domenu svog posla dam maksimalan doprinos, kako bi organizacija i funkcionisanje kluba ispratili na pravi način ono što svi očekujemo od samog terena, na kome će se Borac vratiti tamo gde mu je i mesto. Samo zajedničkim snagama svih struktura klub može napredovati, a to je cilj ne samo nas koji smo sada u Borcu, već verujem i svih Čačana koje pozivam da pruže podršku pre svega igračima i trenerima na putu povratka u viši rang takmičenja” – rekao je novi generalni sekretar FK Borac 1926 Miloš Teofilović.

Miloš Teofilović je kao igrač prošao sve mlađe kategorije Borca. Posle teške povrede kolena sa velikim uspehom je branio u prvoligaškoj konkurenciji futsala za čačansku Fontanu i Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca. Radio je kao generalni sekretar fudbalskog saveza grada Čačka, a u Borac stiže sa pozicije potpredsednika Poleta iz Ljubića. Završio je Master studije menadžmenta u sportu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *