Fudbal

Borac dočekuje Zlatibor i nada se uspehu Omladinca protiv FAP-a u Zablaću (FOTO)

Kako prvenstvo na Zapadu ulazi u završnicu postaje sve zanimljivije i neizvesnije. Do pre dva kola Čačani su imali veliku zalihu od osam bodova ispred FAP-a da bi porazom od direktnog konkurenta i remijem na Pećinama omogućili “kamiondžijama” da se približi na tri boda. Pribojčani su u igri na jedan gol svavladali Vrelo Sport.

Borac 1926 je uzeo predah u nevereme i ukoliko žele da zadrži “kamiondžije” na odstojanju moraju dobiti Zlatibor. Realno gledaju kada kažu da je nerešen rezultat realan i odslikava dešavanja na meču u Valjevu. Zlatibor je podigao formu i četiri kola su bez poraza (osam bodova), trebaće još bodova da neutrališu veliki martovski minus. Tutin je iznenadio na Švajcariji i domaćina uskratio za planirane bodove.

FAP treći put dolazi u Čačak, ovog puta u Zablaće sa obavezom da ponovi dva prethodna rezultata (pobede nad Borcem 1926 i Poletom). Dugo su se mučili sa ekipom iz Vrela, koja je iz jedinog napada dala gol. Izveli su čak rekordnih 19 kornera (14 u prvom poluvremenu), uputili 16 udaraca ka golu Ubljana (devet u okvir gola) i zahvaljujući dvostrukom strelcu Plaziniću (13 golova) slomili otpor žilavog i defanzivnog protivnika. Za Omladinac kažu da se radi o nezgodnoj i motivisanoj ekipi i kao čačanski klub, pokušaće da “pomogne” sebi i komšijama sa Gradskog stadiona. Srpskoligaš iz Zablaća ima primedbe na suđenje u Požarevcu i smatraju da su oštećeni za nedosuđeni penal. Imaju skroman roster, nekvalitetne bonuse, ali će se favorizovanom i fizički dominantnom gostu hrabro suprostaviti, izaći visoko i pokušati da iznenade.

Srbijasport

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *