Ostali sportovi Plivanje Vesti

Gornji MIlanovac: Obilazak radova na izgradnji zatvorenog bazena

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac danas je sa svojim saradnicima obišao radove na izgradnji zatvorenog bazena u gradu.

– Mi smo u nekom prethodnom periodu imali zatvoren bazen, ali on je bio u okviru kompanije „Tipoplastika“. Opština nikada do sada nije radila projekat zatvorenog bazena, a ovo će zvanično biti prvi opštinski bazen. Pored zatvorenog bazena, radimo kompletnu rekonstrukciju otvorenih bazena. Ovo će biti jedinstven kompleks koji uključuje mali bazen za decu, olimpijski otvoreni bazen i potpuno drugačiji raspored u odnosu na ono na šta su naši sugrađani navikli. Ono što smo danas mogli da vidimo je da radnici užurbano rade, izvode se završni radovi i sva tehnika i oprema je stigla. Nadam se da ćemo u doglednom vremenskom periodu otvoriti ceo bazenski kompleks, to zavisi od vremenskih uslova, ali i od toga kada određeni majstori dolaze na red da izvode završne radove – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Kada je reč o cenama, predsednik je istakao da će cene svima biti pristupačne. Svakog radnog dana, u vremenu od 8 do 16 časova termini će biti rezervisani za učenike osnovnih škola, u cilju njihovog pravilnog razvoja.

– Pored toga, imaćemo komercijalni deo, koji će biti svakog radnog dana od 16 do 22 časa. Naši sugrađani će moći da kupe dnevnu, mesečnu, polugodišnju ili godišnju kartu, a uz to će imati i popuste u zavisnosti od toga za koju kartu se opredele. Posebne karte će se raditi za spa centar, koji uključuje saunu i hirdomasažnu kadu – dodao je predsednik.

Pored spa centra i drugih propratnih sadržaja koji sačinjavaju kompleks bazena, tokom cele godine radiće i restoran koji će biti na usluzi, ne samo korisnicima bazena, već i svim našim sugrađanima. Predsednik je istakao da je ponosan na izgradnju i ovog kapitalnog objekta koji ostaje Milanovčanima i svim generacijama koje dolaze.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *