Fudbal

Srpska liga Zapad: Prvenstvo se zahuktava, derbi četvrtog kola igra se u Ljubiću

Naredno 4. kolo otvoriće šest subotnjih duela, koji svi počinju u 16.00 časova.

Zanimljivo će biti u Gornjem Milanovcu, gde ekipa Takova koja trenutno zauzima 12. mesto (sa tri boda) dočekuje ekipu iz Sopota, koja ima isti broj bodova i nalazi se na 13. mestu.

Šestoplasirana ekipa Sloge, sa osvojenih 4 boda dočekuje favorita za ulazak u veći rang takmičenja, prvoplasiranu ekipu Borca 1926 iz Čačka koja iz tri utakmice ima 100% učinak, devet bodova.

Uzbudljivo će biti i u Požegi, gde petoplasirana ekipa Sloge dočekuje ekipu iz Loznice koja je na četvrtom mestu tabele sa sedam osvojenih bodova. Za ovu utakmicu možemo reći da nosi epitet „derbi“ ovog kola.

Teško da će sedmoplasirana ekipa Jošanice prirediti iznenađenje u Priboju, gde igra sa domaćim Fapom, koji ima sedam bodova i nalazi se na drugom mestu tabele.

Četvrto kolo zatvoriće komšijski duel između domaćeg ”Poleta” koji se trenutno nalazi na 11. mestu sa tri osvojena boda i ekipe ”Omladinca” iz Zablaća, koja je osvojila jedan bod i nalazi se na pretposlednjem mestu tabele. Utakmica se igra u nedelju 10.09.2023. godine sa početkom u 11.00 časova.

Infopress

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *