Fudbal

Prozivka igrača na stadionu kraj Morave, Borac započeo pripreme za prolećni deo prvenstva

Nakon dvomesečne zimske pauze u čačanskom Borcu 1926 danas je održana prozivka igrača i započete pripreme za nastavak sezone u Srpskoj liga – grupa zapad. Izabranici Darka Rakočevića okupili su se nakon duže pause I zapoočeli počeli pripreme za prolećni deo prvenstva koje će biti obavljene u Čačku.Pripreme će biti sprovedene u Čačku , a planirano je Borac odigra pet kontrolnih utakmica. Nakon jesenjeg dela sezone, Borac ima pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca ekipu FAP-a, ali u klubu očekuju da će u nastavku prvenstva biti teže nego u jesenjem delu. Sve ekipe će se boriti ili za prvo mesto ili za opstanak tako da nema opuštanja.

Foto: Infopress

 “Drago mi je što ćemo imati 20 igrača na pripremama. Doveli smo igrače koji su nam bili potrebni I mislim da smo odradili sjajan posao. Doveli smo igrače koji će svojim kvalitetom da podignu nivo igre I da ćemo uspeti da ostvarimo cilj koji imamo”, kaže Darko Rakočević šef stručnog štaba FK Borac 1926.

Borac je tokom zimske pause ostao bez nekoliko igrača medju kojima su dva golmana, a s druge stane dobio je značajna pojačanja. Posle levog beka Koste Janjića koji je u Borac prešao iz Javora i Nikole Grbovića, koji je u mladjim kategorijama igrao I za Crvene Zvezde, redove Borca pojačao je doskorašnji kapiten FAP-a iz Priboja Srđan Drašković. 

“Pet bodova je razlike izmedju nas I drugoplasirane ekipe FAP-a. Na putu smo ka cilju , ali drugi deo lige je zahtevniji. Teška je liga , a nastavak prvenstva je uvek teži. Nećemo se opustiti”, ističe Vladimir Stanisavljević sportski direktor FK Borac 1926.

Nastavak prvenstva u Srpskoj liga grupa zapad je 9. marta. 

Infopress

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *