Vesti

Počela sezona kupanja na bazenu Perajbor u Lučanima

Otvoreni bazen Perajbor u Lučanima spremno je dočekao ovogodišnju sezonu kupanja . Potrebe za većim investiranjem nije bilo jer je i dalje sve novo , tako da su obavljene najosnovnije pripreme . Zadržan je trend besplatnih kartica za određene kategorije stanovništva i muzički sadržaji kojih će biti tokom čitavog leta. Cena karte je 400 dinara za odrasle i 200 dinara za decu uz mogućnost kupovanja sezonske karte.

Čarima otvorenog bazena u Lučanima najviše se raduju deca. Iako je bazen olimpijskih razmera za najmlađe je rezervisan deo i u vodi i van nje , pa je potpuno bezbedan i uživanje pravo. Zahvaljujući velikoj rekonstrukciji bazena u Lučanima u koju je najviše sredstava uložila kompanija ,,Milan Blagojević“ sezona kupanja mogla je da počne bez velikih priprema. Voda je higijenski ispravna i spasilaca ima dovoljan broj .,, Imamo veliki broj spasilaca, raspoređeni su ceo dan. Ispravnost vode se izuzetno dobro kontroliše. Ovaj bazen ima svoju fabriku vode za prečišćavanje. Svako veče se voda menja , prečišćava , sve se radi iznova . Stalno je čista, kristalno bistra. Postoje uslovi za presvlačenje , sunčanje, za odlazak u restoran. Sve je dovedeno do savršenstva“, kaže Milka Jovanović Božić, PR kompanije ,,Milan Blagojević“. Da uživaju na bazen dolaze ne samo dragačevci, već i Užičani, Čačani , građani Gornjeg Milanovca i drugih okolnih mesta. Najveća je gužva u popodnevnim satima radnim danima , dok su deca tu tokom čitavog dana. Za bazen Perajbor u Lučanima vlada veliko interesovanje svake godine , pa i ove. Samo vreme da posluži , kaže PR kompanije. Škola plivanja , besplatne kartice i muzički program , samo su deo sadržaja koje navodi . ,, Ove godine besplatne kartice su dobili radnici kompanije , članovi njihovih porodica i penzioneri…Otvorena je i škola plivanja. Samo iz Lučana je 128 polaznika, što je mnogo više nego prošle godine. Pri tom imamo jednu grupu dece iz Arilja koja će koristiti naš bazen takođe za školu plivanja“, kaže Jovanović Božić. Biće i muzičkih sadržaja , jedn a bogata ponuda , za svakoga ponešto , ili kako naša sagovornica kaže za sve od sedam do 77 godina.

Otvoreni bazen u Lučanima Izgrađen je 1954. Godine i bio je u to vreme treći olimpijski u tadašnjoj državi posle Beograda i Zagreba . Zub vremena učinio je svoje sve do 2020. kada je zablistao zahvaljujući velikoj rekonstruciji u koju je uloženo 250 miliona dinara .

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *