Fudbal

Omladinska škola Borca jača iz dana u dan: Koordinator bazičnih selekcija je Ivan Milinković

Da su u fudbalskom klubu Borac 1926 shvatili izuzetno ozbiljno period koji je pred klubom, ilustruje podatak da je stručni kadar ovog segmenta iz dana u dan sve brojniji i jači. Samo par dana nakon promocije Željka Kovačevića u novog trenera omladinaca, Borčeva fudbalska škola je dobila novo pojačanje.

Novi član stručnog dela omladinskog pogona je trener Ivan Milinković. On je zvanično promovisan u koordinatora bazičnih selekcija omladinske škole FK Borac 1926. Svojevremeno je kao igrač prošao kompletnu školu u svim mlađim selekcijama kluba sa obale Zapadne Morave.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri sa uspehom je radio već 11 godina u mlađim selekcijama Poleta iz Trbušana, Poleta iz Ljubića i Gaučosa.

”Mislim da Borac treba da bude perjanica rada sa mlađim kategorijama ne samo u Čačku, već i celoj Zapadnoj Srbiji. Na kompleksu Gradskog stadiona su stvoreni izvanredni uslovi za rad tokom svih 365 dana godišnje. Cilj je jasan, a to je da iz velike masovnosti dobrim i kvalitetnim radom stvaramo igrače kadre da u perspektivi sa uspehom nose dres prvog tima našeg kluba” – rekao je Milinković.

Ivan Milinković poseduje UEFA B licencu, ali i sertifikat Coerver programa za rad sa mlađim kategorijama.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *