Odbojka

Odbojkašice užičkog Jedinstva meč odluke igraju u Čačku (FOTO)

Samo jedna utakmica odbojkašice Jedinstva deli od ulaska u Super ligu. Užičanke u viši rang vodi pobeda u susretu sa Borcem iz Čačka, u okviru poslednjeg kola Prve lige Srbije. Meč odluke igra se u  nedelju od 19 sati u Plavoj sali u Atenici.

Foto: Infopress

Mogle su Užičanke da reše svoju sudbinu još u prošlom kolu protiv ekipe Crno bele 011 u svom Velikom parku. Međutim poletne i silno motivisane Beograđanke su ovaj meč odigrale na vrhunskom nivou, a devojkama iz Jedinstva, kao da je važnost utakmice okovala noge, pa je u kockarskom setu tas prevagnuo na protivničku stranu:

Foto: Infopress

-Beograđanke su odigrale zaista utakmicu života. Na drugoj strani mi smo neshvatljivo popustili u prelomnom trenutku, i na žalost izgubile. Zahvalila bih se našim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu u Velikom parku, i izvinjavam se što smo propustile priliku da kolo pre kraja rešimo pitanje ulaska u viši rang- kažem emotivno Milica Vuković odbojkašica  Jedinstva. 

Foto: Infopress

Odbojkašice Jedinstva su na prvom mestu dok Čačnake zauzimaju desetu poziciju na tabeli Prve lige Srbije. Jedinstvu je potrebna pobeda, ne mora biti i maksimalna:

Foto: Infopress

-Ove nedelje smo maksimalno radile jer zanamo da su ovakve utakice izuzetno teške. Ne smemo dozvoliti da ponovimo greške iz prethodne utakmice. Borac je dobra ekipa, znaju odlično da igraju, i mi od starta moramo zaigrati maksimalno odgovorno i motivisano. Verujem da u Čačak idemo po pobednički pehar- zaključila je Vuković.  

Foto: Infopress

Ukoliko odbojašice Jedinstva u Čačku izađu kao pobednice, posle osam godina Užičanke će se vratiti u Super ligu. Ne treba zaboraviti da je Jedinstvo svojevremeno žarilo i palilo odbojkaškom scenom Srbije, da su osvojile devet titula prvaka države i osam nacionalnih kupova. 

Infopress

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *