Košarka

Košarkaši Čačka 94 kažnjeni sa ukupno preko 500.000 dinara

Incident na utakmici drugog kola Košarkaške lige Srbije, Tamiš – Čačak 94, dobio je epilog. Posle suspenzije sudija Radoša Arsenijevića, Miloša Hadžića i Dragana Matića naredna dva meča, od strane komesara za suđenje Milorada Milojkovića, čekala se i odluka disciplinskog sudije KLS, Bojana Veljkovića, o akterima tuče.

Kako Sport Klub nezvanično saznaje, Bojan Veljković je sankcionisao trojicu igrača, ali je prvotimac Čačka, Nenad Nerandžić, najgore prošao, jer je započeo tuču. Nerandžiću su određene dve novčane kazne u ukupnom iznosu od 396.000 dinara (360.000 za tuču i 36.000 za diskvalifikujuću grešku) i dve utakmice neigranja!  Zabrana igranja se odnosi na mečeve naredna dva kola KLS.

A igrači, Stojan Dodić (Čačak) i Branislav Terzić (Tamiš) će u kasu KLS uplatiti po 120.000 dinara zbog učestvovanja u tuči i po 36.000 dinara zbog dosuđenih diskvalifikujućih grešaka.

Trener Tamiša, Bojan Jovičić i igrač Marko Mihailović su sankcionisani sa po 8.400 dinara zbog zarađenih tehničkih grešaka na spomenutom susretu.

Sport klub

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *