Fudbal

FK Borac 1926 sutra dočekuje Slogu iz Požege

FK Borac 1926 sutra dočekuje Slogu iz Požege u meču koji će se igrati na stadionu kraj Morave od 16:30h. Izabranici Darka Rakočevića u ovaj duel ulaze na krilima pobede koju su ostvarili u Bajinoj Bašti. Iako će imati veoma neugodnog protivnika, ambicija igrača Borca i dalje je plasman u viši rang takmičenja.

Obodreni dosadašnjim rezultatima igrači FK Borac 1926 vredno se pripremaju za sutrašnji duel, u koji ulaze sa mnogo optimizma. Protivnik nije za potcenjivanje, jer u svom sastavu ima odlične pojedince. Ekipa Sloge mlada je i poletna, ali će crveno-beli i ovoga puta biti na visini zadatka.

Foto: Infopress

,,Znamo da je to komšijski derbi, znamo da je to dobra, školovana ekipa. Visoko su pozicionirani, ali nadamo se najboljem. Ovo je ipak prvenstvo i mi smo veoma optimistični. Igramo na pobedu“, istakao je igrač FK Borac 1926, Stevan Kovačević.

Stevan Kovačević – Foto: Infopress

Fudbaleri Borca 1926 obećavaju da će ostaviti srce na terenu, protivniku zadati ozbiljan zadatak, a navijačima proužiti meč za pamćenje. Pozivaju simpatizere kluba da ih podrže u što većem broju, kako bi i ovoga puta uspeli da zabeleže pobedu.

,,Ta podrška nam je neophodna i mislim da svi navijači znaju kakav fudbal igramo. Imaju mnogo razloga da prate jedan uzbudljiv meč i da nam budu vetar u leđa“, rekao je igrač FK Borac 1926, Slavoljub Đokić.

Slavoljub Đokić -Foto: Infopress

Na sutrašnjem meču trener Rakočević neće moći da računa na Pantića i Stevlića, zbog parnih kartona, dok su svi ostali igrači spremni za ambiciozan nastup na domaćem terenu.

Infopress

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *