Biciklizam

Dobar start sezone za bicikliste čačanskog Borca

Na prve tri trke Kupa Srbije biciklisti BORCA osvojili deset prvih i šest drugih i trećiih mesta.


Prve tri trke za Kup Srbije koje su održane u Erdeviku, Novom Sadu i Somboru tokom aprila i početkom maja meseca, pokazale su da su biciklisti Borca spremno ušli u ovogodišnju sezonu. Pobede su ostvarivali senior Dejan Cogoljević, junior Boško Veličić, kadet Stefan Vučićević, seniorska i juniorska ekipa, a posebno raduju pobede i visoki plasmani najmladjih, dečaka do 9 godina Damjana Dimitrijevića, dečaka do 11 godina Djordja Stanisavljevića i Davida Dragovića. U generalnom plasmanu posle tri trke prva mesta zauzimaju upravo ovi takmičari.

Pored nastupa u drumskom biciklizmu sa najmladjima nastupalo se i u MTB trkama. Vožene su trke u Šidu, Boraču, Požarevcu, Beogradu. Na tim trkama isticali su se u kategoriji dečaka do 11 godina Dordje Stanisavljević , koji je pobedio na tri trke i David Dragović koji je u istoj kategoriji osvajao druga i treća mesta.


U narednom periodu za reprezentaciju Srbije nastupaće seniori Dejan Cogoljević i Aleksa Radmilac, juniori Boško Veličić i Vukašin Jovančević, kao i kadet Stefan Vučićević.


Biciklistička trka za NAGRADU ČAČKA, ove godine bodovaće se za Kup Srbije i biće održana 14.05.2023.godine na kružnoj stazi u Ježevici.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *