Fudbal

Deveti memorijalni turnir “Aleksandar Jaćimović”

U subotu 15.juna na fudbalskom terenu Sportskog centra Mladost se održava deveti memorijalni turnir ”Aleksandar Jaćimović”. Fudbalski klub ”Čačak 94” i SC ”Mladost” uz svesrdnu pomoć porodice Jaćimović i grada Čačka devetu godinu za redom organizuju memorijalni turnir kojim se pre svega čuva uspomena na tragično nastradalog našeg mladog sugrađanina.

Na devetom memorijalu ”Aleksandar Jaćimović” učestvuju selekcije Crvene zvezde, Javora iz Ivanjice, Radničkog iz Kragujevca, Takova, Borca 1926 i domaćina Čačka 94. Ove godine turnir se organizuje za igrače rođene 2010.godine i mlađe. Prva utakmica počinje u 9,30 časova, dok će u 11 sati biti upriličeno otvaranje turnira. Timovi su razvrstani u dve grupe, a planirano je da se finalni meč odigra u 15 časova.

Tog dana predstavnici svih učesnika uz članove porodice će obići spomen ploču Aleksandra Jaćimovića na gradskom trgu, mestu gde je naš mladi sugrađanin i nastradao tog kobnog 23.aprila 2016.godine.

Pozivamo vas da posetite memorijalni turnir ”Aleksandar Jaćimović” na kome ćemo se još jednom podsetiti ovog prerano ugašenog života i svi zajedno poslati poruku da se takve stvari više nikada ne dogode.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *