Košarka

Čačak 94 Quantox darivao patike svim juniorima i kadetima za uspešan ostatak sezone!

Mlađ igrači KK Čačak 94 Quantox, konkretno članovi kadetske i juniorske ekipe su juče u prostorijama kluba dobili poklone za nastavak sezone, ono što im je ujedno i najpotrebnije, a to su patike. Svaki igrač obe selekcije je u prisustvu, direktora mlađih kategorija Marka Radovanovića, kao i njihovih trenera, Vojislava Branovića i Dejana Kolarevića je dobio poklon, kao i klupske majice.

Klub ovim želi da pokaže da misli na svoje mlađe igrače, a i računa na njih u budućnosti. U prilog tome govori i činjenica, da su ovom lepom događaju prisustvola i sportski direktor Radenko Pilčević, trener prvog tima i stručni savetnik, Đorđe Mićić i Marko Marinović, kao i prvotimci Trey Pulliam i Nikola Gašić. Momci nema sumnje da će imati motiv više da se pokažu u što boljem svetlu u njihovim takmičenjima.

Čačal 94 nastavlja da obezbeđuje što bolje uslove za razvoj mladih igrača i nastaviće u istom smeru. Sad je i na momcima da iskoriste priliku i dokažu se, a svi u klubu su uz njih, sa željom da uskoro mogu da pomognu i prvom timu našeg kluba.

Treba napomenuti i da su treneri mlađih kategorija takođe dobili patike i punu podršku kluba da nastave sa još boljim i jačim radom u nastavku sezone. Želimo puno sreće našim ekipama u nastavku sezone i mnogo pobeda!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *