Fudbal

Borac 1926 bolji od Jošanice na stadionu kraj Morave (FOTO) (VIDEO)

U utakmici 11. kola Srpske lige Zapad, fudbaleri čačanskog Borca su kao domaćini na stadionu kraj Morave ugostili ekipu Jošanice iz Novog Pazara i uspeli da slave rezultatom 2:1 (1:0).

Utakmica je počela krajnje neočekivano jer su gosti već na izmaku petog minuta imali udarac sa bele tačke za vođstvo, ali je mrežu domaćih uspeo da sačuva mladi Filip Stanić. Taj detalj kao da je dao krila momcima Darka Rakočevića pa su svoju bolju igru uspeli da krunišu golom koji je postigao Arsenije Vranić, pa se na petnaestominutnu pauzu otišlo sa minimalnom prednošću od 1:0.

U drugom delu igre Borac je nastavio sa inicijativom, dok su gosti povremeno uspevali da priprete domaćinu, da bi pred istek 90. minuta gol za Borac postigao Stevlić za 2:0.

Činilo se da će to biti i konačan rezultat međutim u sudijskoj nadoknadi još jedan jedanesterac za goste, nakon sumnjivog igranja rukom u šesnaestercu jednog od odbrambenih fudbalera Borca. Ovog puta Stanić nije uspeo da odbrani, pa su gosti uspeli da smanje na 2:1, no vremena za nešto više od toga nije bilo pa je na koncu ove utakmice ostalo 2:1 za čačanske zebre i nastavak borbe za prvo mesto sa ekipom FAP-a koja je u ovom kolu u Gornjem Milanovcu reklo bi se rutinski savladala ekipu Takova reultatom 0:3.

U narednom kolu Borac 1926, gostuje ekipi Reala u Podunavcima.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *