Atletika

Atletičari AK,,ČAAK“ najuspešniji na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

Na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju, održanom na Bukulji u Aranđelovcu, atletičari AK ,,ČAAK” osvojili su 5 medalja i tako postali najuspešniji klub ovog Prvenstva. Nastupali su i u Priboju gde je održano drugo kolo Prolećne lige Atetskog Saveza Centralne Srbije. Najmlađi članovi AK ,,ČAAK” zabeležili su odlične rezultate.

Na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju u kategoriji seniorki na 800m najuspešnija je bila Nevena Jovanović, dok je Jagoda Stolić zauzela 3 mesto. U kategoriji mlađih juniorki u trci na 4000m drugo mesto zauzela je Teodora Pavlović, a u kategoriji starijih juniora treće mesto na 6000m zauzeo je Aleksa Jović. Među pionirima na 2000m trijumfovala je Đurđa Đokić.

Foto: Infopress

Takmičenje u drugom kolu Prolećne lige Atletskog Saveza Centralne Srbije za AK ,,ČAAK” bilo je takođe uspešno. U kategoriji atletske škole A, u skoku u dalj najuspešniji je bio Milan Radovanović, dok se u trci na 50 metara plasirao na drugo mesto. Đurđina Manjević zauzela je 1.mesto na 120 i drugo na 50 metara.

Foto: Infopress

Zapažene rezultate u prvom kolu ovog takmičenja ostvario je i David Jevremović, koji je bio ubedljivo najbolji u bacanju vorteksa.

Foto: Infopress

Atletičari AK ,,ČAAK” intenzivno se pripremaju za nastupajuća takmičenja. Takmičenje u okviru 4.kola Lige Saveza Centralne Srbije biće održano u Čačku 14.maja.

Infopress

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *