Odbojka

Poraz odbojkašica Lotusa u Novom Pazaru

U subotu 18.11.2023. godine odigrano je šesto kolo Druge lige Zapad za seniorke u Novom Pazaru, OK Novi Pazar – OK Lotus 3:1. Po setovima rezultat je bio 25:19, 25:17, 22:25 i 25:17.

Slađana Rutović, trener OK Lotus, u izjavi posle utakmice prokomentarisala je utakmicu: ” Dobra igra naših devojaka. Za protivnika smo imali iskusnu ekipu u kojoj igraju i 4 devojke sa akademije odbojke iz Turske na kojoj radi čuveni Hamza Zatrić. Ne tražimo opravdanje ali bile smo značajno oslabljene. Situacija je zahtevala da u startnoj postavi imamo 3 devojke rodjene 2008. godine ( 15 godina ). Novi Pazar je poznat kao vruć teren, ali su devojke to dobro iznele. Istakla bih mladu Janu Vujović koja je nastupila kao prvi tehničar u odsustvu povredjene Dragane Rutović, kao i Danjelu Munjić koja je promenila poziciju usled situacije sa povredama i odigrala dosta dobro”.

U okviru Druge lige Zapad za seniorke naše devojke dočekuju OK Mokra Gora iz Zubinog Potoka u subotu 25.11.2023. godine u 14.30 časova u Sali Prehrambeno – ugostiteljske škole u Čačku.
Pozivamo publiku koja nam uvek napravi odličnu atmosferu i pozitivnu energiju da nas podrži na način kako samo publika iz Čačka zna i može.

Obećavamo prelepu sportsku predstavu i pravu promociju ovog lepog sporta.
U okviru Druge lige Zapad za seniore sledeće nedelje naši momci putuju u Gračac kod Kraljeva na gostovanje, Planirana je utakmica sa OK Gračac.

U toku su kadetska i pionirska liga, kao i liga za mlađe pionire te pozivamo i naše mlade sugrađane i sugrađanke da nas posete, vide uživo kako radimo i postanu deo našeg kluba.

Za kraj ćemo podeliti sa Vama i par zanimljivih detalja o lepim stranama odbojke.
Igranjem odbojke u isto vreme pokrećemo preko 300 mišića, a to je i oprimalan broj skokova većine igrača tokom jedne utakmice.

Odbojka je jedini sport koji razvija svaki dečiji mišić podjednako i utiče na pravilno držanje kičme svakog deteta. Dok se igra, loptom, prvom i omiljenom igračkom svih mališana, pruža mogućnost opuštanja, zabave i sreće. Odbojku možete igrati ispred zgrade, u školi ili u pesku na plaži.

Divan timski sport koji gaji ljubav prema „fer“ igri pomaže nam da budemo timski igrači i bolji ljudi. Sport koji održava naše umove svežim, a tela aktivnim. Odbojka – igra koja (se) nas razvija! Jeste li spremni za servu?

Sportski pozdrav od Odbojkaškog kluba Lotus.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *