RSI 2024 Vesti

Veliko interesovanje za RSI! Požurite, prijava učesnika traje još 10 dana

Kao i prethodnih godina, za učešće na Radničkim sportskim igrama u Čačku, vlada veliko interesovanje među firmama, preduzetnicima i ustanovama.

Podsećanja radi, prijave za učešće su otvorene do 17. maja, a organizatori, imajući u vidu iskazano interesovanje, kao i broj do sada pristiglih prijava, pozivaju zaniteresovana preduzeća, preduzetnike kao i ustanove da što pre prijave svoje takmičare.

Radničke sportske igre imaju za cilj okupljanje što većeg broja zaposlenih radi promocije zdravih stilova života i rekreacije, promocije sporta, međusobnog upoznavanja i zbližavanja, kao i promocije privrede grada Čačka.

Takmičenje će se održati u sledećim sportovima:
-atletika (bacanje kugle, skok u dalj, trčanje na 100m, 400m, 1000m, štafeta 4x100m, mešovita štafeta 4x400m, nadvlačenje konopca i obaranje ruku)
-mali fudbal             
-šah
-basket                   
-rukomet
-odbojka     
-badminton
-stoni tenis     
-streličarstvo
-pikado                 
-odbojka na pesku
-plivanje (4x25m mešovita štafeta)

U svim sportovima mogu se prijaviti muške i ženske ekipe. Za svaku disciplinu u muškoj i ženskoj konkurenciji, obezbeđeni su pehari. Prijava ekipa traje do 17.05.2024. u Sportskom centru Mladost, ulica Gradski bedem br.2, od 09.00h do 14.00h ili na mejl: rsicacak@gmail.com.

Prijave moraju biti popunjene isključivo u elektronskoj formi. Precizno definisati učesnike u svakoj disciplini. Jedan takmičar može učestvovati najviše u dve discipline. Obavezno uz prijavu dostaviti i kopije ličnih karata učesnika, radi identifikacije pre početka takmičenja. Prijava mora biti overena i potpisana od ovlašćenog lica u firmi ili instituciji, i predate organizacionim odboru.

FORMULAR ZA PRIJAVU

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefone 064/57-63-233 i 064/1746631 ili putem upita na prethodno navedeni mejl Sportskog centra Mladost: rsicacak@gmail.com.

Molimo Vas da se pridržavate navedenog roka, jer po njegovom isteku prijave se neće uzimati u obzir. Brojem prijavljenih članova ekipe, pored takmičara, treba obuhvatiti i broj drugih učesnika (trener, vođa ekipe itd.).

Ovde možete pročitati pravila i propozicije za RSI 2024:

PROPOZICIJE RSI 2024

PRAVILA RSI 2024

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *