Automoto Ostali sportovi

Uspešni nastupi čačanskih takmičara iz MK “Tanasko Rajić” i Termorad AMSK “Čačak”

U nedelju je u Vlasotincu, na stazi “Jezero” održana I trka Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu. U svim klasama viđene su velike borbe, a naši vozači su ponovo imali dosta uspeha.
U najmladjoj klasi MX50 pobedio je Viktor Koolnokov iz “Beep beep” tima, druga je bila gošća iz Severne Makedonije Nina Oluri, a treće mesto zauzeo je Vuk Vojnić Hajduk iz BAP racing tima.
U klasi MX65 najuspešnija je bila Ana Kolnookov iz MK “Beep beep” iz Kraljeva, ispred Damjana Sokole iz Sokola Railić tima i Aleksandra Krajnovića iz BAP racing tima.

Foto: Dejan Todosijević

U klasi MX85 Vuk Ćajića iz MK “Tanasko Rajić” iz Čačka trijumfovao je ispred Andreja Popovića iz MK “Ere” iz Arilja, dok je treće mesto zauzela Ana Koolnokov iz “Beep beep” tima.

U najbrojnijoj klasi MX2 pobedu je uzeo Mark Česko iz “Sagmajster tima”, drugi je bio Milan Vukajlović iz istoimenog tima, a treće mesto osvojio je Vuk Drmanac iz MK “Tanasko Rajić” iz Čačka.

U klasi MX125 do 18 godina, pobedu je odneo Aleksa Milosavljević iz ekipe Termorad AMSK “Čačak” ispred Bonessi Marka iz MK “Vatreni”, a treći je bio gost iz S. Makedonije Ognen Todorov.

U najjačoj klasi MX1, kao prvi je završio Miloš Đorđevića iz ekipe “Sagmajster tim”, drugi je bio gost iz Severne Makedonije Goce Tomovski, a treći Strahinja Kalamković iz MK “Ere” .

U klasi MX pobedu je izvojevao Nenad Jeremić iz MK “Vatreni” ispred Vlada Rajevića iz ekipe MK “Ere”, a treći Gojko Popović iz GTC racing tima iz Kraljeva.
U najstarijoj klasi NXV prvo mesto je zauzeo Viktor Lang iz kluba “Miron” iz BIH, drugi je bio Stipan Kujundžić iz BAP racing tima, a treći gost iz Slovenije Boštjan Braniselj.

U ekipnoj konkurenciji klubova 1, šampionski trofej je odnela ekipa “Sagmajster tima” ispred “BAP racinga” i MK “Tanasko Rajić”, dok je u konkurenciji klubova 2, prvo mesto zauzela ekipa “BAP racinga”, drugo MK “Vatreni”, a treće MK “Tanasko Rajić”.

Slobodan Tanasković

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *