Futsal

Sloboda pobednik Trećeg Gradskog turnira u malom fudbalu (FOTO)

Utakmicama polufinala i finala u četvrtak je u Plavoj hali u Atenici okončan Treći Gradski turnir u malom fudbalu u kom je učešče uzelo osam ekipa sa teritorije Čačka.

Ljubitelji fudbala su mogli da vide puno dobrog fudbala, zanimljivih utakmica i sijaset lepih poteza majstora igre na petoparcu.

Foto: Đorđe Radišić

Na kraju, u pravom sportskom ambijentu, sasvim zasluženo, titulu najboljih u gradu osvojila je ekipa FK Sloboda koja je u velikom finalu savladala možda i najveće iznenađenje turnira ekipu FK Vujan iz Prislonice rezultatom 7:2 i tako odbranila prošlogodišnju titulu. Treće mesto je zauzela ekipa Omladinca iz Zablaća koja je u malom finalu bila bolja od ekipe Borca.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Vladan Koljajić iz ekipe Vujna, dok je najbolji igrač turnira bio Vukašin Drakulić iz Slobode.

Nagrade najboljim timovima i pojedincima uručilu su Valentina Strugarević, svetska šampionka u bodibildingu, Pavle Nikolić košarkaš Borca i najbolji sportista Čačka u 2023. godini i ispred organizatora Stefan Sparić.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *