Ostali sportovi Ples

Međunarodno plesno takmičenje u organizaciji plesnog kluba “Luna” u subotu i nedelju u Čačku

Plesni klub Luna i Plesni savez Srbije uz podršku Grada Čačka i Ministarstva sporta treću godinu zaredom organizuje plesno takmičenje najvišeg svetskog ranga. 

Takmičenje je uvršteno u kalendar svetske plesne federacije, a prošle godine je zadržalo treću svetsku poziciju po koeficijentu bodovanja, broju takmičara i zemalja koje su učestvovale.

Takmičenje će biti održano u subotu i nedelju, 13. i 14. maja u Sportskoj hali ŠOSO ,,1. novembar” i Centra Zračak. U navedenom periodu takmičenje će se odvijati  tokom celog dana, a finale i svečani defile najboljih svetskih plesača će biti u nedelju od 20 časova, kada je i besplatan ulaz za sve posetioce!

Tokom prethodne tri godine organizacije svetskog plesnog takmičenja stekli smo reputaciju sjajnih organizatora i dobrih domaćina, pa samim tim imamo zadatak da ove godine opravdamo , a nadamo se i prevazidjemo stečenu reputaciju.

I ove godine ćemo imati učesnike iz preko 25 svetskih zemalja, najbolji svetski sportski plesači će se boriti za osvajanje prestižne titule šampiona WDSF International Serbia Open 2023 , a najbolji timovi za titulu Čačak Trophy 2023!

Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže, kako bismo zajedno uživali u sjajnom plesu najboljih svetskih takmičarskih parova i timova! Vidimo se!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *