Košarka

Klub koji napreduje iz godine u godinu i najavljuje visoke domete: KK Čačak 94 Quantox

Jedan od najmlađih kolektiva u ligi, koji je prethodne sezone debitovao u najvišem rangu domaće košarke, ispunio je svoje želje vezane za opstanak, dok bi u novoj sezoni vrlo lako mogao da napadne i sam vrh tabele

U Čačku su ostali najiskusniji Mladen Pantić, Đorđe Majstorović i Filip Dumić, zadržani su i Vuk Gugović i Trej Pulijam, a pojačanja su, reklo bi se, baš po meri.

Roster je podmlađen dovođenjem sjajnog beka iz ariljskog Klika, Petra Grojića i visokog centra iz lazarevačke Kolubare, Nikole Gašića. Iz subotičkog Spartaka došli su krilo Stojan Dodić i krilni centar Aleksandar Živojin Danilović, iz kraljevačke Sloge centar Miloš Stajčić. Inostrano pojačanje iz Teoda jeste Amerikanac Tarik Kul, odlični šuter sa zavidnom karijerom iza sebe. Nikola Pešaković se vratio u rodno mesto iz novosadske Vojvodine, a najzvučnije prinove ovog leta svakako su dva nekadašnja igrača FMP-a, Stefan Lakić i Nenad Nerandžić, od kojih je prvi prethodne godine nastupao za banjalučki Borac, a drugi za aleksandrovačku Igokeu.

Trener Đorđe Mićić imaće kao desnu ruku Čuvenog Marka Marinovića Malinu, tako da je Čačak bez sumnje spreman za visoke domete u budućem periodu.

Pregršt nadarenih ofanzivaca, garantovani poeni sa svakog mesta u timu, visoki igrači sa sposobnošću razigravanja saigrača i odličnom preglednošću terena, uvek nezgodn čačanski šuteri, samo su neka od ubojitih oružja ove ekipe.

Iskustvo je tu, kombinacija i opcija je mnogo, tako da se od ovog sastava može očekivati puno.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *