Gimnastika Školski sport

Fantastični uspesi čačanskih školskih ekipa u gimnastici na međuokružnom takmičenju (FOTO)

U Užicu je juče održano međuokružno takmičenje iz gimnastike gde su dve ekipe učenice OŠ “Milica Pavlović” Čačak u kategoriji učenica 1-4 razreda ekipu su činile: Mićović Vanja , Glavonjić Elena, Stupić Ana i 7-8 razreda ekipu su činile : Šiljković Magdalena , Rančić Sara , Paunović Elena , Dikić Lena osvojile prvo mesto i tako izborile plasman na završno takmičenje sa profesorkom Jelenom Grujanac.

Takođe prvo mesto i plasman na republičko takmičenje ostvario je i Jovan Tomić OŠ “Tanasko Rajić” sa profesorkom Vesnom Pešov.

Treba pomenuti i ekipu OŠ “Milica Pavlović” iz Čačka učenice 5-6 razreda koje su osvojile drugo mesto, a ekipu su činile : Mićović Magdalena, Radulović Helena, Trnavac Sara, Živanović Lenka.

U pojedinacnoj konkurenciji škole iz Čačka su imale tri treća mesta, u pitanju su Ana Stupic, Elena Glavonjic i Magdalena Siljkovic, vredni pomena su i rezultati koje ostvarili Ristanović Dunja koja je osvojila četvrto mesto i Lasica Nikolina koja je osvojila šesto mesto.

Ovo je već druga godina za redom da imamo predstavnika na republičkom takmičenju, kažu u Savezu za školski sport Čačka i napominju da gimnastika u Čačku mora imati i ima lepu perspektivu.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *