Košarka

Borac odigrao još jedan pripremni meč

Prvi tim Borca Mozzart odigrao je još jedan prijateljski susret, a u okviru priprema za novu sezonu, koja se bliži sve više i više. Novog protivnika imao je u liku Studentskog centra, ekipe koja se takođe takmiči u regionalnoj ligi. Nakon 40 minuta kvalitetne borbe, pobeda je završila u rukama tima iz Podgorice, koji je slavio skorom 77:74 (17:18; 18:25; 15:18; 26:14).

Foto: KK Borac/Lejča photograhy

U prvih 20 minuta Borac Mozzart je bio tabor sa inicijativom. To posebno važi za drugu deonicu, koju je završio sa solidnim brojem koševa na svom kontu, tako da je na veliki odmor otišao sa prednošću od osam poena (35:43).

Po povratku iz svlačionice Borac Mozzart je nastavio da diktira tempo, pa je dodatno povećao svoj kapital. Ali u završnih 10 minuta došlo je do potpunog preokreta. Studentski centar je zaigrao značajno bolje, pa je uspeo da susret reši u svoju korist (77:74).

Najbolji pojedinac u redovima Čačana bio je Filip Rebrača, koji je meč završio sa 17 poena. Dvocifreni učinak imali su još Ronaldo Segu, koji je ubacio 15, Darko Talić je dodao 11, dok je Tajlan Birts učestvovao sa 10 poena.

Borac Mozzart: Segu 15, Birts 10, Nikolić 5, Manojlović 4, Rebrača 17, Čarapić 4, Talić 11, Šalić 5, Todorović 2, Frenklin, Tomašević.

KK Borac/Nikola Minović

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *