Atletika

800 takmičara kroz šume Ovčara, preko kamenja Kablara, reke Morave i preko 30 veštačkih prepreka

Iz godine u godinu sve veći broj avanturista učestvuje na trci WILD WEST OCR, U Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

post-title

Za ovogodišnji WILD WEST OCR 3.0 koji se održava 16. septembra, sa početkom u 10č, u Ovčar Banji, prijavilo se preko 800 takmičara koji će se boriti za vredne nagrade sponzora, prelazeći staze preko dve planine i reku Moravu.

“Treći put za redom smo takmičarima spremili događaj koji se ne zaboravlja. Nove prepreke, zahtevne deonice na dve planine, jaku hidrataciju – malo u Moravi, malo Aqua Viva vodom i okrepama, zdrav duh i dobru konkurenciju, nasmejane volontere i najjaču podršku”, najavljuju organizatori.

Pored dve trke na 10km i 23km, kao i veštačkih konstrukcija raspoređenih u Ovčar Banji i na dve planine, takmičarima i posetiocima je omogućeno besplatno korišćenje auto kampa tokom celog vikenda, kao i sadržaja kao što su – radionice za decu, joga kutak. Najavljena je i žurka od 18 časova u zoni kampa gde će muziku pustati beogradski DJ-eve Danilo Kas i Sergej Krstić, dok preko dana takmičare razbuđuje DJ Bogi.

“Uz pomoć Grada Čačka, Sportskog centra Mladost, Turističke organizacije Čačka i drugih javnih preduzeća, mi uspešno sprovodimo trku već treću godinu. Nesebičnu podršku su nam pružili i partneri i sponzori, pre svega Stage pro kompanija, Aqua Viva, Del Systems, zatim i Sport vision, Planeta sport, P…S… Fashion, Pan sport, AMSS, Chipsy Way, Gorski hotel, Premier taxi i naši pomagači iz Gorske službe spasavanja i Crvenog Krsta Gornji Milanovac i Čačak, Kancelarije za mlade Čačak.

Svi zainteresovani su pozvani da dođu u Ovčar Banju, 16. septembra, od 10č je start trke, da uživaju u sadržajima koje WILD WEST OCR nudi i da bodre takmičare na putu do cilja i na preprekama od kojih će neke biti postavljene baš u Ovčar Banji.

Lokalni put u Ovčar Banji će biti zatvoren za vozila u periodu od 10č do 14č.

Izjave za medije su planirane u subotu, 16. septembra, u 9.30č u zoni starta i cilja, pored auto kampa. Kontakt osoba za medije je: Katarina Ivanovic 0638170671

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *