Košarka

Ocokoljić: Ulazimo u utakmicu maksimalno motivisani, pozivam publiku da nam pomogne!

U okviru 4. runde AdmiralBet ABA lige košarkaši Borca Mozzart odigraće novi meč na domaćem parketu. Ovog puta, rival će biti Dubai, novajlija u jadranskom takmičenju (nedelja, 19:00, Hala kraj Morave).

Saša Ocokoljić, trener Borca Mozzart, ukratko se osvrnuo na duel u Železniku.

,,Što se tiče utakmice sa FMP-om, mislim da smo dosta korektno odigrali i da smo imali šansu da je dobijemo. Ali sam završetak meča je odlučio, FMP je odigrao bolje poslednjih tri minuta i tako je odneo pobedu”, smatra Ocokoljić.

Zatim se okrenuo ka novom rivalu.

,,Dubai je definitivno jedna od najkvalitetnjih ekipa u ligi, sastavljena je od velikog broja evroligaških i igrača sa NBA iskustvom. Ima 12 košarkaša visokog kvaliteta, drži jako visok ritam igre i u odbrani i u napadu”, izjavio je trener Čačana.

Iako je opterećen povredama pojedinih igrača, Borac Mozzart će u meč ući sa najvišim ambicijama.

,,Ponovo imamo određenih problema sa povredama. Furmanavičijus je pod velikim znakom pitanja zbog povrede leđa, a i Boldvin je propustio deo treninga tokom sedmice. Bez obzira na okolnosti, ulazimo u utakmicu maksimalno motivisani, kazao je Ocokoljić.

Zbog svega navedenog, pomoć Čačana biće od silne važnosti.

,,Sigurno da nam je podrška publike neophodna, uzimajući u obzir da nas očekuje jako teška utakmica. Verujem da će Čačani, kao i uvek, biti šesti igrač našeg tima. Pozivam sugrađane da dođu u što većem broju i da nam pomognu, zaključio je Saša Ocokoljić.

KK Borac/Nikola Minović/Đurđe Mečanin

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *